Kerkdiensten zondag 29 maart

Zondag 29 maart gaat ds Pieter Both voor in de morgendienst om 10.45. De dienst is te volgen via de livestream en via CAI. Zondag 5 april is er een kerkdienst om 9.00 uur. Ds Pieter Both preekt in deze dienst. Let op! Er worden geen mensen toegelaten tijdens de dienst.

Lees verder!

Goede Vrijdag en Stille Zaterdag

Op Goede Vrijdag 10 april zal er een dienst zijn om 20.30. Op Stille Zaterdag 11 april is de dienst om 22.00 uur. Beide diensten worden uitgezonden via de livestream en via CAI.

40 Dagentijd

Door al het gebeuren rond het coronavirus dreigt het project in Baan Phak Ping wat op de achtergrond te raken. Misschien goed om een gift te geven? Dat kan via NL70 RABO 0317 7635 20 tnv Diaconie Herv. Gem. Harderwijk onder vermelding van “matrassen” of “Baan Phak Ping.”

Lees verder!

Broodnodig!

Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood. Daarom heeft stichting Present in samenwerking met de kerken een inzamelingsactie opgezet voor en door Harderwijkers en Hierdenaren om wekelijks op verschillende plekken in Harderwijk boodschappen in te leveren. Doet u mee? U kunt dan op een aangegeven tijdstip…

Lees verder!

Kaartje sturen

Wil je een kaartje sturen naar iemand die thuis zit? Stuur Pieter een mailtje en je krijgt adressen. cpieterboth@gmail.com. Ondertussen zijn er bijna 50 kaartjes verstuurd.

Inzamelingsactie voedselbank

Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood. Daarom heeft stichting Present in samenwerking met de kerken een inzamelingsactie opgezet voor en door Harderwijkers en Hierdenaren om wekelijks op verschillende plekken in Harderwijk boodschappen in te leveren. Doet u mee? U kunt dan op een aangegeven tijdstip de…

Lees verder!

Kerkdiensten zondag 22 maart

Zondag 22 maart gaat ds. Pieter Both voor in de morgendienst om 9:00 uur. De dienst is te volgen via de livestream/kerkdienstgemist en via CAI. Op de website en op facebook staat een werkblad voor, bij en na het kindermoment. De kinderdienst van zondag 29 maart gaat niet door. Er is een gewone dienst vanuit…

Lees verder!

Catechese

Maandag 23 maart zal er een catechesemoment zijn voor de groepen die normaal om 19.00 uur starten. We starten om 19.00 uur via Instagram. Volg Pieter via zijn account (cpieterboth) en hij gaat om 19.00 uur live.

Omzien naar elkaar

Laten we niet vergeten om, om te zien naar elkaar. Schroom niet om contact op te nemen met mensen van het pastorale team. Ook Jan Kramer (06 21996115) en Pieter Both (06 54985509) zijn beschikbaar. Bel hen gerust.

Extra maatregelen in verband met de Coronavirus

De maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus volgen elkaar snel op. Het openbare leven is nagenoeg geheel stil komen te liggen. Ook de Hervormde Gemeente Harderwijk houdt zich aan de richtlijnen van de PKN die zijn gebaseerd op die van het RIVM. Dit houdt in dat in ieder geval tot 6 april er…

Lees verder!