Nieuw

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, we heten je welkom in onze gemeente. Op deze pagina vindt je de informatie die je nodig hebt om je weg te vinden bij ons in de Regenboog.

Welkomstteam kerkdiensten

Een grote groep vrijwilligers vormt binnen onze gemeente een welkomstteam. Bij het bezoeken van onze diensten tref je hen bij de deuren van de kerkzaal. Ze heten je welkom, beantwoorden vragen en helpen bij praktische zaken zoals het vinden van de kinderopvang, toiletten en dergelijke. Het welkomstteam is te herkennen aan een duidelijk zichtbare badge.

Kennismakingsbijeenkomsten

Heb je interesse, overweeg je lid te worden of ben je recent lid geworden? We vinden het heel leuk om persoonlijk met jou kennis te maken en je meer te vertellen over wie wij als gemeente zijn. We doen dat via kennismakingsbijeenkomsten. Deze worden zo’n 2x per jaar georganiseerd in ons kerkgebouw. Je kunt je hiervoor opgeven bij Maarten van Panhuis. Email: mpanhuis@outlook.com.

Alpha

Wil je meer ontdekken over het christelijk geloof en is lid worden van de gemeente misschien nog een stap te ver? Dan bevelen we van harte de Alpha cursus aan. Dit is een laagdrempelige, interactieve en gezellige manier om te ontdekken waar je staat in je geloofsleven. Lees hier meer over de Alpha cursus. Van harte welkom!