Kennismakingsbijeenkomsten

Heb je interesse, overweeg je lid te worden of ben je recent lid geworden? We vinden het heel leuk om persoonlijk met jou kennis te maken en je meer te vertellen over wie wij als gemeente zijn. We doen dat via kennismakingsbijeenkomsten. Deze worden zo’n 2x per jaar georganiseerd in ons kerkgebouw. Je kunt je hiervoor opgeven bij Maarten van Panhuis. Email: mpanhuis@outlook.com.

 

Lid worden

Als je lid wilt worden van onze gemeente, kan je het beste contact opnemen met onze predikant, Pieter Both via cpieterboth@gmail.com

 

Voorsteldiensten

Als je nieuw lid bent geworden willen we je ook graag voorstellen aan de gemeente. Hierbij noemt onze predikant je naam tijden de kerkdienst en hierbij vragen we je even kort te gaan staan. Uiteraard gaat dit wel in overleg en alleen als je dit zelf ziet zitten. We bevelen het van harte aan, omdat het voor de overige mensen in de kerk op deze manier gemakkelijker wordt de nieuwe mensen te herkennen en ze te kunnen begroeten.

 

Kleine groepen

Nieuw in Harderwijk, nieuw in de Regenboog, het binnenkomen in een grote groep mensen kan voor sommigen best overweldigend zijn. Binnen onze gemeente leggen wij daarom steeds meer de focus op kleine groepen. We vinden het heel belangrijk dat een ieder die graag onderdeel wil zijn van onze gemeente, deel uit maakt van een zogeheten ‘kleine groep’.  Lees hier meer over onze visie hierop en over de verschillende soorten ‘kleine groepen’.

 

Scipio app

De hervormde gemeente De Regenboog maakt gebruik van de scipio app. Met deze app delen we nieuws en informatie over activiteiten in de gemeente. Ook kun je met de app andere gemeenteleden eenvoudig vinden. Klik hier voor de link naar de betreffende pagina.