Crèche
Elke zondag tijdens de dienst zijn er twee crèche groepen, namelijk; 0-1 jaar en 2-3 jaar. Je kunt je kind brengen vanaf 20 minuten voordat de dienst begint. Als de collecte plaats vindt haal je je kind weer op. Tussentijds speelt je kind bij de oppasouders en tieners. De jongste kinderen worden verzorgd. Terwijl er voor de drie jarigen meer gedaan wordt tijdens de oppas, denk aan iets knutselen, een verhaal voorlezen, zingen, liedjes luisteren.

Het is fijn als je kind wat te drinken mee krijgt, wij zorgen voor een biscuitje. Aangezien we niet alle kinderen en tassen kennen vragen we je om de tas van uw kind te ‘labelen’ met de naam. Er zijn eventueel ook middelen aanwezig waarmee je dit ter plekke kunt doen.

In de oppasklas staat een spaarpot, hierin kunt u vrijblijvend een bijdrage stoppen voor de bekostiging van de crèche. Dit besteden we aan spulletjes die we nodig hebben om met de groep te knutselen, koekjes te kopen, een boekje om voor te lezen, schoonhouden van het speelgoed, etc.

We zoeken regelmatig nieuwe tieners (vanaf 10 jaar) en/of volwassenen om mee te helpen.  Lijkt het je ook leuk om mee te helpen bij de crèche of heb je een vraag hierover? Stuur dan een mail naar crechederegenboog@gmail.com We zien jullie graag eens in de crèche!