Crèche
Elke zondag tijdens de dienst zijn er twee crèche groepen, namelijk; 0-1 jaar en 2-3 jaar. U kunt uw kind brengen vanaf 20 minuten voordat de dienst begint. Als de collecte plaats vindt haalt u uw kind weer op. Tussentijds speelt uw kind bij de oppasouders en tieners. De jongste kinderen worden verzorgt. Terwijl er voor de drie jarigen meer gedaan wordt tijdens de oppas, denk aan iets knutselen, een verhaal voorlezen, zingen, liedjes luisteren.

Het is fijn als uw kind wat te drinken mee krijgt, wij zorgen voor een biscuitje. Aangezien we niet alle kinderen en tassen kennen vragen we u om de tas van uw kind te ‘labelen’ met de naam. Er zijn eventueel ook middelen aanwezig waarmee u dit ter plekke kunt doen.

In de oppasklas staat een spaarpot, hierin kunt u vrijblijvend een bijdrage stoppen voor de bekostiging van de crèche. Dit besteden we aan spulletjes die we nodig hebben om met de groep te knutselen, koekjes te kopen, een boekje om voor te lezen, schoonhouden van het speelgoed, etc.

We zoeken regelmatig nieuwe tieners (vanaf 10 jaar) en/of volwassenen om mee te helpen.  Lijkt het jou/u ook leuk om mee te helpen bij de crèche of heeft u een vraag hierover? U kunt dan een mail sturen naar crechederegenboog@gmail.com We zien u en uw baby/peuter graag eens in de crèche!