Kerk & vluchteling

De Werkgroep Kerk en Vluchteling Harderwijk is eind 2015 opgericht vanwege de komst van een asielzoekerscentrum (azc) in onze stad. In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van ruim tien kerken en gemeenten uit Harderwijk en Hierden. Samen denken we na over wat we vanuit de kerken kunnen betekenen voor de asielzoekers die in en buiten het azc wonen.

Een van de activiteiten is de internationale dienst die iedere zondag om 14:30 uur in gebouw van Christengemeente Sefanja wordt gehouden. Onze gemeente organiseert deze dienst zo’n 4 keer per jaar. Hier zijn veel vrijwilligers bij betrokken. Vind je het leuk om eens langs te komen of om mee te helpen bij een internationale dienst? Bekijk deze Facebookpagina voor meer informatie of neem contact op met vrijwilligerscoördinator Guido Klaassen (klaassen.guido@gmail.com)