Mijn naam is Sijmen Reehoorn, ik ben 25 jaar en ik woon in Kampen. Sinds 1 september 2020 werk ik als Missionair Kerkelijk werker in De Regenboog. Ik heb in Kampen mijn Bachelor theologie gehaald en volg daar nu een missionaire master en een cursus preekbekwaamheid.

Ik haal zelf veel kracht en rust uit mijn geloof en ik vind het mooi om dat met anderen te delen. Ik vind het wonderlijk hoe God telkens weer mensen inschakelt om Zijn liefde uit te delen. Hij gebruikt ons met onze gebreken en talenten. Sinds mijn 16e ben ik daar actief mee bezig en ik vind het bijzonder dat die passie nu mijn baan is. Ik vind het heerlijk om in mijn enthousiasme anderen mee te nemen in de missie van God.

Naast werken en studeren vind ik het leuk om te sporten. Ik houd van tafeltennis, zeilen en hardlopen. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en te wandelen in de natuur.

Bij alles wat ik doe probeer ik me te houden aan deze Bijbeltekst: “Volg de weg van Christus Jezus, nu u hem als uw Heer aanvaard hebt. Blijf in hem geworteld en gegrondvest, houd vast aan het geloof dat u geleerd is en wees vervuld van dankbaarheid.” (Kolossenzen 2,6-7)

Je kunt contact met me opnemen via sijmenreehoorn@hotmail.com.