Vanaf september 2018 ben ik verbonden als predikant aan wijkgemeente de Regenboog. Ik ben getrouwd met Annemarie en samen zorgen we voor vijf prachtige kinderen: Rachel, Bram, David, Levi en Ezra.

God laat zich telkens weer op een bijzondere manier zien in het leven van mensen. Soms worden mensen plotseling bepaald bij het werk van Jezus Christus in sterven en opstanding. Ze weten dat ze voor altijd bij God mogen horen.  Een andere keer ervaren mensen Gods steun in moeilijke momenten of ze voelen Gods aanwezigheid in het stralen van de zon of een mens die ze ontmoeten. En weer een andere keer worden mensen aangeraakt door Gods Geest en durven dingen waar ze anders zelfs niet van zouden dromen. God is zo groot, dat wij er niet zoveel van snappen.

Als predikant heb ik het voorrecht om te bidden met mensen en te proberen de brug te zien die God in zijn Zoon voor ons heeft gemaakt. Daarom kom ik graag bij mensen thuis, zie ik met plezier hoe jonge mensen de rijkdom van geloof ontdekken. Daarnaast leid ik kerkdiensten. Daar zijn we samen het gezin van God. Dat is mooi om te zien gebeuren. Zeker als we daarin het spoor zoeken dat de Geest ons wijst.

Als ik dan van tijd tot tijd nog een boek lees of in de buitenlucht kan sporten, dan heb ik een mooi leven.

Als je mij wilt spreken, neem gerust contact op via cpieterboth@gmail.com of 06-54985509. Wil je meer, dan kan je ook kijken op mijn website: www.cpieterboth.nl. Elke week schrijf ik daar een blogje over de raakvlakken tussen de Bijbel en mijn leven.