Iedere zondag (en op christelijke feestdagen) ben je van harte welkom tijdens één van onze samenkomsten; ’s morgens beginnen de diensten afwisselend om 9.00 uur en om 10.45 uur. Voor de kinderen van groep één tot en met acht van de basisschool is er tijdens de ochtenddienst een eigen  dienst (groep zeven en acht om de week). Voor kinderen tot vier jaar is er een crèche.

Tijdens de samenkomsten willen we God en elkaar ontmoeten. We willen luisteren naar wat God ons te zeggen heeft. Daarnaast willen we God aanbidden in de liederen die we zingen.

 

 

Het is tijdens de ochtenddiensten druk. Het kerkgebouw is dan echt goed gevuld met mensen van alle leeftijden. Van baby’s tot hoog bejaarden.  Ongeveer om de week is er een middagbijeenkomst. Dit zijn altijd bijzondere bijeenkomsten, zoals leerdiensten, gebedssamenkomsten, Lifeline jongerendiensten, ouderendiensten of avondmaalsdiensten.

De ochtenddiensten beginnen afwisselend om 9.00 uur of 10.45 uur. In de agenda vind je hier een overzicht van. De middagdiensten beginnen om 17.00 uur.

Lees meer over de muziek in de diensten en doop en avondmaal.

Via de pagina Diensten terugluisteren kun je kerkdiensten van de afgelopen weken terugluisteren en -kijken. Ook vind je hier meer informatie over kerkradio en -televisie. Eerder opgenomen diensten kunnen teruggekeken worden via de pagina Kerkdienst gemist.