Nieuw

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, we heten je welkom in onze gemeente. Op deze pagina vindt je de informatie die je nodig hebt om je weg te vinden bij ons in de Regenboog.

Welkomstteam kerkdiensten

Een grote groep vrijwilligers vormt binnen onze gemeente een welkomstteam. Bij het bezoeken van onze diensten tref je hen bij de deuren van de kerkzaal. Ze heten je welkom, beantwoorden vragen en helpen bij praktische zaken zoals het vinden van de kinderopvang, toiletten en dergelijke. Het welkomstteam is te herkennen aan een duidelijk zichtbare badge.

Kleine groepen

Nieuw in Harderwijk, nieuw in de Regenboog, het binnenkomen in een grote groep mensen kan voor sommigen best overweldigend zijn. Binnen onze gemeente leggen wij daarom steeds meer de focus op kleine groepen. We vinden het heel belangrijk dat een ieder die graag onderdeel wil zijn van onze gemeente, deel uit maakt van een zogeheten ‘kleine groep’.  Lees hier meer over onze visie hierop en over de verschillende soorten ‘kleine groepen’

Kennismakingsbijeenkomsten

Heb je interesse, overweeg je lid te worden of ben je recent lid geworden? We vinden het heel leuk om persoonlijk met jou kennis te maken en je meer te vertellen over wie wij als gemeente zijn. We doen dat via kennismakingsbijeenkomsten. Deze worden zo’n 2x per jaar georganiseerd in ons kerkgebouw. Je kunt je hiervoor opgeven bij Maarten van Panhuis. Email: mpanhuis@outlook.com. De volgende kennismakingsbijeenkomst staat gepland op 1 oktober 2019. Klik hier voor de uitnodiging.

Lid worden

Als je lid wilt worden van onze gemeente, kan je het beste contact opnemen met onze predikant, Pieter Both via cpieterboth@gmail.com

Voorsteldiensten

Als je nieuw lid bent geworden willen we je ook graag voorstellen aan de gemeente. Hierbij noemt onze predikant je naam tijden de kerkdienst en hierbij vragen we je even kort te gaan staan. Uiteraard gaat dit wel in overleg en alleen als je dit zelf ziet zitten. We bevelen het van harte aan, omdat het voor de overige mensen in de kerk op deze manier gemakkelijker wordt de nieuwe mensen te herkennen en ze te kunnen begroeten.

Alpha

Wil je meer ontdekken over het Christelijk geloof en is lid worden van de gemeente misschien nog een stap te ver? Dan bevelen we van harte de Alpha cursus aan. Dit is een laagdrempelige, interactieve en gezellige manier om te ontdekken waar je staat in je geloofsleven. Lees hier meer over de Alpha cursus. Van harte welkom!