De Hervormde Wijkgemeente De Regenboog te Harderwijk zoekt een:

Kerkelijk werker voor jongerenwerk

Voor 0,4 fte

Wijkgemeente De Regenboog in Harderwijk is op zoek naar een kerkelijk werker voor het jeugdwerk. De focus ligt op de jeugd vanaf 16 jaar. We verwachten dat de kerkelijk werker het jeugdwerk in onze gemeente verder uitbouwt en onze vele vrijwilligers aanstuurt en motiveert. Je werkt hierbij samen met de predikant. Je pakt de ruimte om nieuwe wegen in te slaan. Een missionaire houding is daarbij van groot belang. Uiteraard is het noodzakelijk om dicht bij de belevingswereld van jongeren te staan.

Wat vragen wij:

Je hebt een levende relatie met Jezus Christus. Je bent belijdend en actief lid van een kerk en bent ingeschreven in het register van kerkelijk werkers. Je hebt een passie voor jongeren en je wilt hen graag bereiken met het evangelie. Je wilt zichtbaar zijn voor de jongeren en snapt dat veel van het werk in avonden en weekenden plaatsvindt. Je kan goed stimuleren en organiseren zodat je samen met onze vrijwilligers het jeugdwerk op een hoger plan tilt. Je bent in staat om mensen enthousiast te maken voor de plannen die je hebt en hen in beweging te krijgen om hierin zelf verantwoordelijkheid te gaan nemen. Daarbij vergeet je de geestelijke dimensie van het werk niet.

Je hebt een afgeronde opleiding tot kerkelijk werker op HBO niveau. De aanstelling zal in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van één jaar zijn. Verlenging van dit dienstverband is mogelijk.

Wat bieden wij:

Als kerkelijk werker kom je terecht in een jonge, groeiende gemeente met veel mogelijkheden. Om de kleur van onze gemeente te proeven verwijzen wij je graag naar onze website: www. regenboog.hervormdharderwijk.nl.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de arbeidsvoorwaardenregeling voor de kerkelijk medewerkers van de PKN.

Wij dagen je uit om ons in je sollicitatie een beeld te geven van  je creativiteit en een inkijkje in de ideeën die je hebt voor het jongerenwerk binnen onze gemeente.

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Cor Jan Korevaar tel. 06-51301402 of Marta Blom tel. 06-51586072. Sollicitaties kunnen worden gestuurd aan de sollicitatiecommissie; kerkelijkwerker.deregenboog@gmail.com.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag zal onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.