Kerstmarkt 15 december 2018

Van kerstbomen en oliebollen tot kerstbloemstukken en kinderkraampjes. In De Regenboog, Biezenplein 1 in Harderwijk, vindt zaterdag 15 december a.s. de jaarlijkse kerstmarkt plaats. De markt duurt van 10.00 tot 15.00 uur.

De opbrengst van de kerstmarkt is bestemd voor beide kerkelijke gemeenten die gebruikmaken van het kerkgebouw.

Bezoekers kunnen zich urenlang vermaken op de kerstmarkt. Natuurlijk is er de kerstbomenverkoop. De markt biedt volop kerstspullen, zoals bloemstukken en kaarten en andere decoratie. Kinderen kunnen zelf kerststukken maken en zich laten schminken. Er is een doorlopende loterij met speciale kinderrondes en een superronde. Fijnproevers vinden op de kerstmarkt kerstbroden, advocaat, wijn en erwtensoep (€5,- per liter om mee naar huis te nemen) en oliebollen. Op het horecaplein (met volop zitgelegenheid) wordt onder meer koffie, soep, glühwein en gebak verkocht.

Bent u een baktalent en heeft u tijd? We zoeken nog mensen die een taart willen bakken. Laat het ons weten via mghorlings@outlook.com of marysemeijer@gmail.com.

Kerstbroden bestellen? Mail naar Thea Mak th.mak@solcon.nl
of Thea Jansen thea.jansen@hotmail.com
Groot met spijs €12,=
Groot zonder spijs €10,=
Klein met spijs €8,=
Klein zonder spijs €6,50
Staaf €6,75

Er is ook weer verkoop van wijn. Op verzoek velen en in overleg met onze wijnleverancier hebben we dit jaar gekozen voor een andere wijn. De Merlot en Sauvignon Blanc van het wijnhuis Valdieviso uit Chili. Heeft u 6 flessen of meer nodig dan graag vooraf bestellen. Heeft u toch liever de wijn van de voorgaande jaren (La Palma) dan kan dat ook. Die kunt u ook vooraf bestellen. De prijs is €6,= per fles en € 35,= per doos. Geeft u bij de bestelling van de wijn goed aan welke wijn u wilt hebben. Rood/wit La Palma of Valdieviso. Uw bestellingen voor de erwtensoep en de wijn graag voor 13 december naar j.v.otterloo@gmail.com

Voorverkoop kerstbomen:
Op zaterdag 8 december is het mogelijk een boom te halen, we staan dan van 9.30 u. tot 10.30 uur bij Kerkelijk Centrum de Regenboog.
De bomen komen vers uit de kwekerij en u kunt zelf een mooie boom uitzoeken. Ze staan in potten maar desgewenst zagen wij de kluit voor u af.
De bomen kosten € 20,- per stuk. Steun de kerk en koop uw boom bij de Regenboog!

Kerstbomen:
De boomverkoop op de Kerstmarkt is tot 12.30 uur.
Wilt u zeker zijn van een boom dan kunt u deze het best even bestellen door te mailen naar: kerstboom@pgharderwijk.nl vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer.

Bent u, 14 december, in de gelegenheid om te helpen met de voorbereidingen of het opruimen? We zoeken nog sterke mensen die vrijdagmiddag rond 15.30 uur willen helpen met het klaarzetten van de tafels in de kerkzaal. En mensen die zaterdagmiddag om 15.00 uur willen helpen met opruimen. Laat het ons weten via mghorlings@outlook.com of marysemeijer@gmail.com

Misschien dat u niet in de gelegenheid bent om te komen maar wilt u of uw bedrijf wel haar steentje bijdragen. Dan is uiteraard een financiële gift ook van harte welkom. Als u mij een email stuurt met uw gegevens en welk bedrag u wil sponseren, dan zorg ik dat u een factuur ontvangt. Alvast bedankt. Jan Willem Vis janwillemvis@gmail.com

We zien u graag op 15 december!