Catechese
Godsdienstonderwijs. Dat is de letterlijke betekenis van het begrip catechese. Nu klinkt dat wellicht niet als een spannende invulling van je vrije avond. Toch is er niets mooiers dan te ontdekken wat het christelijk geloof voor jou persoonlijk inhoudt! Je bent dan ook van harte welkom om deel uit te maken van één van de catechesegroepen.

Er zijn verschillende catechesegroepen, samengesteld naar de leeftijd van de deelnemers (vanaf 12 t/m 18 jaar). We gebruiken een eigentijdse lesmethode die ook jou zeker zal aanspreken. Klik hier voor de flyer. Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Michel van de Bor (mvdbor@solcon.nl).

Belijdeniscatechese
Kiezen voor God. Dat mag je iedere dag opnieuw doen. Om hier ook van te getuigen, voelt wellicht als een stap verder. Als gemeente willen we hierin om je heen staan. We bieden je de mogelijkheid om belijdeniscatechese te volgen waarin je mag ontdekken hoe je God kunt volgen en dienen.

Aangepaste catechese
Voel je je, vanwege een (verstandelijke) beperking, prettiger binnen een aangepaste catechesegroep? Geen probleem. Om de week geeft in de Bethelkerk aangepaste catechese voor jongeren vanaf 12 jaar.