Jazeker u leest het goed! We gaan er weer voor dit jaar; we willen heel graag weer een kerstmarkt organiseren en wel op zaterdag 11 december van 10.00-15.00 uur. Hierbij hebben we uw hulp nodig. We zoeken mensen die met een kraam willen staan; denk hierbij bijvoorbeeld aan zelfgemaakte kerstversiering, iets lekkers te eten of iets anders wat u zou willen verkopen op onze kerstmarkt. Ook zoeken we mensen die ons willen helpen in de organisatie.
Het gaat om hand en span diensten op de kerstmarkt zelf, maar ook op vrijdag 10 december vanaf 18.00 uur om alles klaar te zetten voor de markt (o.a. tafels van boven naar beneden sjouwen). Net als elk jaar gaat de opbrengst weer naar de beide gemeenten die gebruikmaken van Kerkelijk Centrum De Regenboog. We hopen op uw hulp; u kunt zich aanmelden via kerstmarktregenboog@gmail.com
Groet, namens, de kerstmarktcommissie Maryse Meije.