We vieren dat Kerkelijk Centrum de Regenboog 10 jaar bestaat. Ter gelegenheid van dit jubileum zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd. Eén daarvan is een tentoonstelling met kunstwerken door gemeenteleden uit zowel de Protestantse Gemeente als de Hervormde Gemeente. Het thema van de tentoonstelling is ‘Kleurrijk ontmoeten’. Dertien gemeenteleden exposeren hun werk. In totaal zijn er 21 kunstwerken te
zien op de beide galerijen, in de bovenzaal en achterin de kerkzaal van Kerkelijk Centrum de Regenboog. Je kunt de tentoonstelling bezichtigingen rond de diensten op zondagen in de periode van 25 september tot en met 23 oktober. De opening van de tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 25 september om 14.30 uur. Het is dan Burendag. In de kerk zijn er dan van 14.00 – 16.00 uur allerlei activiteiten te doen voor jong en oud(er). Ook dan is er
gelegenheid om de kunstwerken te bekijken.