Op dinsdagavond hebben een aantal gemeenteleden met elkaar gesproken over missionair volgeling van Jezus zijn. We begonnen met de vraag: Wat zeg jij als iemand je vraagt of je gelooft en wat je gelooft? We kregen 1 ½ minuut per persoon om te vertellen wat we geloven. Die waren zo om! Wat fijn om zo eens over geloven te praten.
Missionair gelovige ben je niet alleen door bidden en Bijbel lezen, of tijdens evangelisatieprojecten. Dat ben je heel je leven. Door je gedrag en je woorden op je werk, op je school, in je buurt of op je sportvereniging mag een ander best zien dat je bij God hoort! We mogen ons daarin ook kwetsbaar opstellen.
We zijn tot de conclusie gekomen dat we graag een goede start van de dag met God hebben. Als we met God starten, komen we Hem door de dag heen tegen. We hebben God bedankt voor de fijne avond en de openheid en ontspanning in ons gesprek. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!
Tip: Zet je tas in de trein of bus niet naast je op de bank maar voor je op de grond. Kijken wat er dan gebeurt… Missionair Kernteam.