Als kerk zijn we erg blij dat Anneke Visscher en Franz Zakonski samen met andere vrijwilligers sinds 2015 ongelooflijk toffe Lifelinediensten hebben weten te organiseren. Nu Anneke en Franz hebben aangegeven te gaan stoppen na de volgende Lifelinedienst op 14 februari, zijn we op zoek naar personen die het stokje van hen zouden willen overnemen. Verlang jij ernaar dat jongeren in onze wijk/stad/regio diezelfde kostbare schat van Jezus liefde ontdekken die jij zelf hebt gevonden? Vind je het verder tof om met jongeren samen te werken en is zaken regelen/coördineren voor 4 Lifelinediensten per jaar (vergaderdatum en -locatie vastleggen, contact leggen en afspraken maken met sprekers, contact onderhouden met de bandleden, financiële afwikkeling via het kerkelijk bureau regelen, inkomsten en kosten overzichtje maken per dienst, draaiboek invullen) een jas die jou wel lekker zit? Stuur dan een appje naar Rein Westerduin (06-37623693) of een mailtje (rtwesterduin@gmail.com). Goed om te weten is dat je taak in verbinding staat met enthousiaste jongeren, een waanzinnig goede muzikale band, en mij/ons als jeugdouderling/kerkenraad ter ondersteuning op de achtergrond. We zien uit naar je reactie en samenwerking!