Heel Nederland is tijdens de lock-down massaal aan de wandel. En dat is eigenlijk ook wel logisch! Andere activiteiten liggen grotendeels stil en buitenlucht en beweging zijn gezond. Daarnaast is wandelen een mooie manier om je gedachten te verzetten, een podcast te luisteren óf bij te praten met een wandelpartner.

 

Bijpraten óf verrassend kennismaken 

Speciaal voor dat laatste lanceren we het initiatief ‘De Regenboog wandelt’! Tijdens een rondje Crescentpark, Stadsweiden, Beekhuizerzand (of een andere wandeling) praat je weer eens bij met een ander gemeentelid óf maak je wellicht verrassend kennis met een (nieuw) gemeentelid.

 

Hoe werk het?
Simpel: je stuurt een mailtje naar deregenboogwandelt@gmail.com zet daarin wie je bent en wat eventuele voorkeuren zijn voor een wandelmatch (bijvoorbeeld wel of niet dezelfde generatie en geslacht). Je kunt je natuurlijk ook laten verrassen! Als reactie krijgen jij en je wandelmatch een mailtje met elkaars gegevens zodat jullie een ommetje (of een urenlange struintocht) kunnen plannen.

 

Waarom meedoen?
Lekker erop uit, bijpraten, andere/nieuwe gemeenteleden leren kennen, van elkaar leren (ook in je geloof!), verbonden blijven met De Regenboog: er zijn genoeg redenen om mee te doen. En vind je het leuk om na je wandeling een rondje met een ander gemeentelid te maken? Dan stuur je gewoon opnieuw een mailtje!

PS @Regenboogjeugd: wandelen is niet alleen voor mensen van je ouders leeftijd 🙂 Ook jou nodigen we uit om mee te doen!