Vanaf zondag 3 oktober hoeven we geen afstand te houden in de kerk. Uiteraard kan iedereen die dat prettig vindt een stoel ertussen houden. Mensen die graag 1,5 meter afstand houden kunnen het beste op het balkon gaan zitten. Inschrijven via Scipio blijft voor de morgendiensten nodig (gemeenteleden die geen gebruik kunnen maken van Scipio, kunnen zich donderdagavond tussen 19:00u en 20:00u aanmelden bij onze scriba, Geerling uit de Bosch via 0341-424026). Voor de middagdiensten is dat niet nodig. Er blijft nog meer ruimte tussen de rijen, waardoor er ongeveer 300 kerkgangers in de kerk passen. Gasten zijn altijd welkom.  Er is een groep kinderbijbelvertelling en crèche. Vergeet niet alle kinderen op te geven.

Houd als kerkbezoeker rekening met de volgende zaken:

• Blijf thuis bij klachten zoals keelpijn, hoesten of koorts

• Houd anderhalve meter afstand tussen personen anders dan huisgenoten

• Volg de aanwijzingen van de coördinatoren op en volg de aangewezen looproutes

• We kiezen er voor om niet samen te zingen

• Er is één invalidentoilet geopend, maar alleen bij uitzondering te gebruiken

Uiteraard kun je onze diensten ook (live) volgen via de stream!