Er staan weer nieuwe activiteiten op stapel van de Micha kring! De Kring rond de 30 start op dinsdag 27 oktober om 20.00 uur in onze zustergemeente, dit is een kringavond voor mensen rond de 30. Ze gaan de Michacursus doen in 3 avonden [ook 17 november en 15 december]. Informatie of opgave: judithvangils@hotmail.com, telefoon 06-50996828.

Ons eigen Micha-team bied deze cursus ook aan in 2021 nl. de dinsdagen 5, 19 januari,  2 en 16 februari en 2 maart: informatie of opgave: micha.harderwijk@gmail.com.

Tot slot mogen we jullie attent maken op de week van de duurzaamheid: van 5 oktober tot 17 oktober een geweldig initiatief met activiteiten in de buurt en regionaal, voor jong en oud, om te zien, proeven, ruiken, voor vragen en advies, proberen, noem maar op. Een echte aanrader!! www.weekvanduurzaamheid.nl/activiteiten

Groetjes, het Micha team: Tieneke, Rina, Marjan en Relinde