Na bijna 13 jaar als beheerder/koster van het Anker en de Regenboog, heb ik zoals afgesproken op 30 april de Regenboog sleutel ingeleverd. Juist in een periode dat alle activiteiten in de Regenboog werden geannuleerd en een bijna lege kerkzaal op de zondagen, was dat onwerkelijk. In de weken daarna werd ik verrast door blijken van waardering. Van de kerkenraad Protestantse wijkgemeente de Regenboog kreeg ik de Paaskaars van 2019. Dat is heel bijzonder en eervol deze te mogen ontvangen. Van gemeenteleden van beide wijken kreeg ik kaarten, bloemen en mailtjes als dank voor mijn inzet als beheerder/koster. Dank je wel daarvoor! Of ik met mijn vrije tijd geen raad weet? Mijn grote hobby is koken en daar kan ik mijn energie wel in kwijt. Ik mag dat doen bij Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg in Oosterbeek, de Oude Synagoge en de Ontmoeting in Harderwijk. Zo nu en dan help ik onze dochter in restaurant de Admiraal in Harderwijk. Als je bijna 40 jaar als “Diender” hebt gewerkt, hoort het dienstbaar zijn bij mij. Als beheerder/koster heb ik daarin een goede leerschool gehad.

Hartelijke groet van Kees Heij.