De scipio app wordt inmiddels door veel gemeenteleden gebruikt. Mooi om te zien dat al zovelen zich hebben aangemeld. Dit helpt om elkaar te blijven vinden, ook in deze periode. Velen hebben echter nog geen foto toegevoegd aan hun profiel. Zeker voor nieuwkomers in de gemeente kan dit echt helpen om mensen te leren kennen. Heb je dit nog niet gedaan, doe dit dan nog even. Lukt dit niet, stuur dan je foto naar onderstaande mailadres. Onder de knop weekbrieven vind je nu naast de weekbrieven ook andere nieuwsbrieven, zoals de actuele nieuwsbrief van Rien Bregman of de nieuwsbrief van kerk & vluchteling Harderwijk. Heb je de scipio app nog niet op je telefoon. Op de website vind je onder het kopje meedoen een handleiding hoe je deze kunt installeren. Vragen kun je mailen naar: appderegenboog@gmail.com