In de stille week voor Pasen zullen er, zoals al jaren gebruikelijk, weer Passiestilten gehouden worden in de Bethelkerk op 6 t/m 9 april 2020, van 19.30 uur tot 20.00 uur. Belangrijke update: in verband met het coronavirus kunt u de passiestilten op 6, 7 en 8 april in de Bethelkerk NIET bezoeken.

De Passiestilten worden uitgezonden van 19.30 tot 20.00 uur op Kerk-TV en voor CAI-abonnees gratis op kanaal 702 of op kerkdienstgemist.nl

Passiestilten zijn meditatieve avonden waarin het lijden en sterven van de Heere Jezus Christus wordt herdacht. Er wordt gezongen en uit de bijbel gelezen. Verder is er een korte meditatie, een moment van stilte en gebed. Elke avond is er toepasselijke muziek en wordt een gedicht voorgedragen.Deze meditatieve bijeenkomsten zijn bestemd voor jong en oud. Samen onderweg naar Pasen!