Het is vast herkenbaar. Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: wat eten we vanavond? De biologische boontjes uit Egypte of de ‘gewone’ boontjes uit Nederland? Een hamburger of een sojaburger? Of toch vis? Wat betekent dan dat gekke keurmerk precies? Je hebt het niet gemakkelijk als consument in de supermarkt. Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden, en het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, diervriendelijk en eerlijk voor de producent. Doe mee met de workshop “God in de supermarkt” op woensdag 12 februari 2020 van 19:45 t/m 21:45 in de Regenboog. Opgeven kan via micha.harderwijk@gmail.com. Na de workshop “God in de supermarkt” heb je de keuzes verkend, ben je geholpen om argumenten te begrijpen en kun je deze concreet verbinden met hoe jij je leven wilt leven. De bijeenkomst is actief, sociaal en informatief.