Wanneer je christen bent dan krijg je soms de meest bijzondere reacties wanneer je vertelt dat je ook wel eens twijfelt. ‘Mag dat dan?’ Hoor je niet alles zeker te weten?’ ‘Dan ben je zeker christen omdat je van je ouders mee naar de kerk moet.’ Al deze reacties laten zien dat mensen vaak niet doorhebben dat voor Jezus kiezen 1 van de grootste (en misschien wel moeilijkste) stappen is die een mens in zijn of haar leven kan maken. En wat doe je als je een belangrijke keuze moet maken? Juist, dan twijfel je! En tuurlijk, dat gaat bij heus niet iedereen over of het christendom wel de juiste en enige weg is, maar vaak ook over dingen zoals: ‘Doe ik het wel goed genoeg?’, ‘Moet ik echt alles letterlijk nemen?’ of zelfs: ‘Heb ik de Heilige Geest nou wel of niet ontvangen?’ Wat moet je doen met twijfel? Geef het toe en praat erover. Er is kracht in kwetsbaarheid! Lennart van der Vegt komt hierover spreken op zondag 2 februari om 19.00 uur bij Lifeline. Uiteraard is onze Lifeline band er ook weer bij! We zien jullie daar op de gebruikelijke plek: De Regenboog, Biezenplein 1 in Harderwijk.