Harderwijk/Hierden, 4 januari 2020 – ‘Buitengewoon’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2020 plaats van zondag 19 tot en met zondag 26 januari. Christenen in de hele wereld komen in de Week van Gebed samen om te bidden voor eenheid, de wijk en de wereld. Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Malta. Ook in Harderwijk en Hierden zijn er interkerkelijke gebedsbijeenkomsten. Ieder die mee wil bidden is hartelijk welkom. Aansluitend aan de Prayer Night (zaterdag 18 januari) is tot de aanbiddingsavond (zaterdag 25 januari) een 24/7 gebedsruimte ingericht in de Open Hof, Jacob Catsstraat 3, waar iedereen doorlopend elk moment (24/7) kan binnenlopen voor een stiltemoment of gebed. Een buitengewoon mooie ervaring!

De gebedssamenkomsten in Harderwijk/Hierden vinden plaats op: Zaterdag 18 januari : Open Hof (Prayer Night door Youth United) Jacob Catsstraat 3 Zondag 19 januari : alle kerken Maandag 20 januari : Plantagekerk, Stationslaan 136 Dinsdag 21 januari : Petrakerk, Busken Huetlaan 2 Woensdag 22 januari : RK Catharinakerk, Van Maerlantlaan 1 Donderdag 23 januari : Echo Centrum (EGH), Melis Stokelaan 91A Vrijdag 24 januari : Grote Kerk, Kerkplein 1 Zaterdag 25 januari: Visnet, Frankenskamp 2, Aanbiddingsavond. Alle samenkomsten beginnen om 19:30 uur en duren ongeveer een uur. De organisatie is in handen van de Werkgroep Gebed van Stichting Echo, Melis Stokelaan 91A, 0341-419207 of info@stichtingecho.nl.