Op dinsdag 14 januari start de Alpha cursus in de Regenboog. We kijken er naar uit om samen met de deelnemers in gesprek te gaan over de belangrijke onderwerpen uit het christelijk geloof. De avonden staan in het teken van Ontmoeten, Vragen en Ontdekken. Het is een laagdrempelige manier om samen met anderen je geloof te verdiepen en meer vanuit het hoofd naar het hart te komen. Ook leer je nieuwe mensen kennen en is het gewoon een heel gezellige cursus met lekker eten, inspirerende inleidingen en goede gesprekken. De cursus is iedere dinsdagavond van 19-21:30 uur. Twijfelde u/je nog om je op te geven? Doe het dan alsnog, er is nog ruimte voor meer deelnemers. Opgeven kan via alpha.regenboog@gmail.com. En wilt u met ons meebidden voor een goede laatste voorbereiding van het team en de start van deze Alpha cursus? Hartelijk dank!