A.S. maandag 2 december, om 19.30 uur hopen we weer bij elkaar te komen voor het maandelijkse stadsgebed. We zijn te gast bij: de Bethelkerk, de Wittenhagen 28, Harderwijk. Het belooft een bijzondere ontmoeting te worden. Deze keer bidden we voor meer dan Harderwijk, Hierden en omgeving. Wies* zal ons vertellen over haar werk in een gesloten land in NO Azië waar geloven in Jezus Christus heel anders is dan bij ons. Wat het is om te moeten leven met de wetenschap dat er op je gelet wordt en dat angst voor verraad en arrestatie altijd dichtbij is. Hoe het mogelijk is om ondanks alle dreiging trouw te blijven. Het is goed dat wij elkaar mogen bemoedigen. Wij kennen geen vervolging maar worden constant blootgesteld aan heel veel verleiding. Zo kan welvaart ook een bedreiging vormen. Gebed voor en met elkaar is letterlijk van levensbelang.