Zondag 1 december is het weer zover: een gave Lifeline dienst! Je herkent het vast wel; er is een feestje waar je niet naartoe kunt omdat je een andere verplichting hebt, maar wanneer je niet naar dat feestje gaat mis je dan niet iets…? Of je hebt een drukke (school)dag en eigenlijk geen tijd om je social media te checken, maar scrolt tussendoor toch even snel door je Insta heen, want anders mis je misschien net die leuke post… Als jij je hier enigszins in herkent dan heb je er ook last van. Waarvan? Van FOMO. Niks ernstigs hoor, het is de “Fear Of Missing Out”, dus je bent bang om iets te missen. Pieter Both gaat ons hier meer over vertellen en hij zal uiteraard een link met de Bijbel leggen, want ook in die tijd was dit iets wat zeker speelde. Het is een inkoppertje, maar deze dienst wil je echt niet missen! Zeker niet omdat ook onze steengoede band weer zal spelen. Zien we je dan? Zondag 1 december om 19.00 uur in De Regenboog!