Van oliebollen tot schminken en kerstbloemstukken. In kerkgebouw De Regenboog, Biezenplein 1 in Harderwijk, vindt zaterdag 14 december a.s. de jaarlijkse kerstmarkt plaats. De markt duurt van 10.00 tot 15.00 uur. De opbrengst van de kerstmarkt is bestemd voor beide kerkelijke gemeenten die gebruikmaken van het kerkgebouw. Ze kunnen hiermee praktische zaken aanschaffen. Bezoekers kunnen zich urenlang vermaken op de kerstmarkt. De markt biedt volop kerstspullen, zoals bloemstukken en kaarten. Kinderen kunnen zelf kerststukken maken en zich laten schminken. Er is een doorlopende loterij. Fijnproevers vinden op de kerstmarkt onder kerstbroden, wijn en erwtensoep (€5,- per liter om mee naar huis te nemen) en oliebollen. Op het horecaplein worden onder meer koffie, soep en gebak verkocht. Boekhandel Riemer & Walinga uit Ermelo staat ook op de kerstmarkt. U kunt nu alvast uw bestelling, voor bijvoorbeeld een dagboek voor 2020 of een ander boek, doorgeven. Op deze manier weet u zeker dat uw gewenste artikel er is en gaat er een deel van de omzet naar de kerstmarkt. Graag bij de bestelling duidelijk de naam, de uitgever en eventueel het ISBN van het boekje doorgeven. Bestellen kan per mail via mghorlings@outlook.com, tot en met 7 december. In tegenstelling tot eerdere berichten is er dit jaar géén kerstbomen verkoop. We zien u graag op zaterdag 14 december.