Vanaf vorige week 10 november is de app beschikbaar. Al veel gemeenteleden de app hebben gedownload en deze gebruikt. Regelmatig zal in deze weekbrief een onderdeel van de app worden uitgelicht om onder de aandacht te brengen. Dit kan een bestaande of nieuwe functie zijn binnen de app. Allereerst de ledenlijst: hier wordt al veel gebruik van gemaakt. De ledenlijst is vooral ook belangrijk voor mensen die nieuw in de gemeente zijn of nog niet zo lang meeleven. Het helpt om anderen te vinden. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat er een foto aanwezig is, zodat deze ledenlijst ook echt een “smoelenboek” wordt. Als je nog geen foto bij je profiel hebt gezet, graag dit nog wel doen. Mocht dit om één of andere reden niet lukken. Stuur dan even een foto naar onderstaand mailadres. Dan kunnen we in de beheer omgeving de foto bij je profiel toevoegen. Heb je vragen, ideeën of wensen, stuur even een berichtje naar: appderegeboog@gmail.com.