Kerst event vrijdag 13 en zaterdag 14 december komt er een groot kerst event naar Harderwijk. Hierbij komen 2500 mensen naar Harderwijk om het kerstevangelie te beleven: http://www.kerstevent.info/. De organisatie zoekt zoveel mogelijk samenwerking met plaatselijke kerken. Dat is een van de redenen dat dit evenement na jaren in de bossen op de Veluwe nu voor het eerst naar een stad komt. Een prachtige gelegenheid om het evangelie te delen waar we weinig voor hoeven te doen. Pieter Both coördineert de nazorg namens de plaatselijke kerken. Hierbij wordt in de oude bibliotheek een herberg ingericht waarbij 4 mensen aanwezig zijn om gesprekken te voeren. Helemaal mooi zou het zijn als ik 6 mensen kan gaan inroosteren, waarbij 2 mensen bidden. Doe mee en geef je op bij cpieterboth@gmail.com. De tijden zijn op vrijdag 19:00 uur tot 00:30 en op zaterdag vanaf 13:00 tot 00:30 uur.