Met enkele gemeenteleden is het idee ontstaan om een volleybaltoernooi te organiseren. Alle drie de wijkgemeentes hebben hier enthousiast op gereageerd en wij hebben de medewerking van de evangelisatiecommissies. Wij hebben een datum,zaterdag 5 oktober 2019 vanaf 17:00 uur in de Rumels te Hierden. Noteer alvast in je agenda! Nu zijn wij natuurlijk op zoek naar jullie, wil je meedoen, geef je op , dit kan als individueel of als team, trommel je huiskring, Bijbelkring, gebedsgroep of kerkenraad op, misschien houden je buren ook van een gezellige sportieve avond? Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om mee te doen. Wij hopen dat er voldoende belangstelling is en tijdig opgeven is gewenst i.v.m. de huur van de sporthal. Graag zien wij een reactie tegemoet voor 1 sept as. Je kunt mailen naar volleybaltoernooiharderwijk@gmail.com om je op te geven en voor vragen.