In februari zijn Marius den Besten en Ruben van Zuthem naar Kladusa geweest om de mensen van Team SOS Kladusa te ondersteunen. In Kladusa (Bosnië) leven honderden mensen op straat in de hoop de grens naar Kroatië te kunnen oversteken. Team SOS Kladusa helpt deze mensen met kleding (sommige lopen in de winter zelfs op slippers…), voedsel, medische zorg en het geven van aandacht voor deze mensen. Stichting Amos 5:24 ondersteunt Team SOS Kladusa door met een gesponsorde bestelauto hulpgoederen (waaronder medicijnen) te brengen naar Kladusa. Wat is nodig:

– Thermokleding – Broeken, mannenwinterjassen, en T-shirts (maat s/m)

– Geld (voor sokken en ondergoed). U kunt geld overmaken naar NL22 RABO 0310 3404 89 t.n.v. stichting Amos 5:24 (ANBI)

– Gebed

De hulpgoederen kunnen tot en met woensdag 6 maart 2019 gebracht worden naar Veldkersmeen 73 (Ruben van Zuthem, 06-1287 2159), Madeliefdreef 21 (Lucas Blom, 06-2867 4739) of Kerkelijk centrum Regenboog (alleen zondag). Heeft u vragen? Mail stichtingamos5.24@gmail.com of neem met één van ons contact op. Aafke Bregman, Ruben van Zuthem en Lucas Blom