‘Waar zou Jezus zijn kleren kopen?’ Deze avond gaat over duurzaamheid en dan vooral m.b.t. kleding. ‘Geitenwollen sokken’ was vroeger iets voor softe, linkse milieufreaks. Inmiddels is het een kwestie van politieke correctheid om je hiermee bezig te houden. Hoe sta je hierin als je je leven wilt oriënteren op Jezus? In het kader van het jaarthema van het Fonteinwerk ‘Als Jezus mij was’ is de vraag: waar zou Hij zijn kleren kopen? Alleen bij een milieuvriendelijke Fairtrade shop, bij een kringloopwinkel voor een goed doel, of ook wel bij H&M? En wat doe ik dan? Wilco van Bokhorst uit Utrecht komt hierover spreken en met ons van gedachten wisselen. Wilco was genomineerd voor de Duurzame Jonge 100. Hij is deskundige op het gebied van Business & Human Rights, werkt voor de Fear Wear Foundation, is actief in de Nieuwe Kerk in Utrecht en sprak afgelopen zomer in de tent van TEAR op de New Wine conferentie. Wees welkom op woensdag 23 januari 2019, van 19:45 tot 22:00 in de De Oude Synagoge Jodenkerksteeg 1 (zaal open: 19:30 uur)